Páginas

viernes, 21 de diciembre de 2012

12 a 15 de Juny 2013 nova edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Com a balanç d’aquest 2012 que s’acaba, volem compartir amb vosaltres el video resum que  hem muntat, en col·laboració amb Loopa Media, del que representa la Setmana de l'RS a Catalunya.




Us volem convidar a que reserveu les dates del 12 al 15 de Juny 2013 per participar en la que ja serà la 4rta. Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya; amb la Fira RSE, les conferències de bones pràctiques SOC-ECO-AMB, el dia del voluntariat, la jornada de portes obertes, el cicle de cinema i els tallers sostenibles per infants i adults.

Fent el balanç final de la que va estar la 3era. darrera edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. Com ja va succeir en les dues primeres edicions, el balanç no pot ser més positiu. L'esdeveniment va servir, un cop més, per posar en l'aparador la Responsabilitat Social i per conscienciar a la societat en general de la necessitat de ser més responsables tant en la nostra vida diària com en la gestió empresarial.

Totes les institucions, entitats, associacions i particulars que van participar en aquesta nova entrega de la Setmana RSE han mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts i per la repercussió mediàtica que es va assolir durant els quatre dies d'activitats.

Aprofitem per comentar-vos que teniu a la vostra disposició tota la informació relativa a la 3ª Edició de la Setmana (Memòria 2012, els Videos de les Conferències i les presentacions dels ponents) a www.setmanarse.cat/documentacio.php

2 comentarios:

  1. Gran tasca! Compteu amb la nostra startup 100% social http://www.uolala.com per ajudar-vos en tot el que necessiteu. Bones festes!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltíssimes gràcies Marta! Involucrarem com l'any passat als uolalas pel juny amb les activitats de la 4ª Setmana!! Per cert, has vist que en el video surten alguns uolalas?!? :)
      Salutacions i esperem que hagin anat molt be les vacances de Nadal!

      Eliminar